RAMALAN JOYOBOYO TENTANG KONDISI JOKOWI SAAT INI

• RAMALAN JAYABAYA, MIRIP DENGAN SITUASI JOKOWI SAAT INI

• JANGKA JAYABAYA:

ADA RATU KINUYA-KUYA, MUNGSUHE NJABA NJERO , IBARATE ENDHOG INGAPIT SELA GAMPANG PECAH

• NANGING RINEKSA HYANG SUKSMA. MUNGSUHE KA-WELEH².

RATU MAU BANGET TEGUH.

KINUYA-KUYA ORA RINASA, MALAH SUKA RAHARJA KAE SIMBELANI NEGARA SIGAR SEMANGKA

• AMBEK UTAMA TAN DUWE PAMRIH.

RATU MAU PUTRANE MBOK RANDHA KASIYAN

#TERJEMAHAN DI LAMAN 2

Baca juga:  Neptu Pasaran Jawa Hari Ini

Tags: #Jayabaya #Ramalan

Makna Tembang Jawa Sluku Sluku Bathok
“SLUKU SLUKU BATHOK” karya saking SUNAN KALIJOGO SLUKU SLUKU BATHOK BATHOKE ELA ELO
JANGKA JAYABAYA: WOLAK-WALIKING JAMAN
“JANGKA JAYABAYA: WOLAK-WALIKING JAMAN !” Iki tandhane yen wong bakal nemoni wolak-waliking jaman
SERAT JOYOBOYO TENTANG ZAMAN
*SERAT JOYOBOYO* Mbesuk yen wis ono kreto tanpa jaran.. Tanah Jowo kalungan wesi..
NGELMU KYAI PETRUK
NGELMU KYAI PETRUK Kuncung ireng pancal putih, Swarga durung weruh, Neraka durung waruh,

Leave a reply "RAMALAN JOYOBOYO TENTANG KONDISI JOKOWI SAAT INI"